Muziek waar je een kick van krijgt

♦The Kick Inside♦

Soms hoor je een stem, zie je een zanger/zangeres die je een kick geeft. Ik denk dan meteen aan Kate Bush en Björk. Dus met die 2 begin ik dan maar op deze club. Concerten/Documentaires verschenen op DVD of niet, krijg ook een kick! WELKOM.

Kate Bush - Björk - Kovacs - Anohni - Grace Jones - Luc Arbogast - Shawn Phillips -  Sinéad O'Conner - Joost Spijkers

kick_bnnrbak.gif

hartje_250_bordeaux…

 

KATE BUSH

KateBushComicRelief.png

Catherine (Kate) Bush (Bexleyheath, 30 juli 1958) is een Britse zangeres, muzikante, singer-songwriter en producer. Haar vader was Engelsman en haar moeder Ierse. Toen ze nog maar 16 was zorgde David Gilmour van Pink Floyd ervoor dat ze tekende bij EMI.

Haar experimentele stijl en aparte zangtechniek zorgden dat ze wordt gewaardeerd door collega-muzikanten en verder door een niet overdreven grote, maar toegewijde schare fans. Dat blijkt uit het feit dat haar platen altijd verkopen, hoewel ze voor het maken van een album vaak jaren de tijd neemt; voor Aerial zelfs twaalf jaar.

WP

KATE

May 13, 1979

Eerste kennismaking 2012

Luc Arbogast & Netherlands Wind Ensemble -------  Luc Arbogast Luc Arbogast is een Franse zanger en muzikant. Zijn stembereik reikt tot dat van een mezzosopraan. Hij treedt op als straatmuzikant en geeft concerten in kerken en zalen, waarbij hij altijd probeert om een huiskamersfeer te creëren. Ook treedt hij op op festivals voor traditionele muziek.Wikipedia (NL) Geboren:1975 Jaren actief:2003 - heden Genre(s):Middeleeuws

Klik op de afbeelding en bekijk de documentaire

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs hoort: 'Een tweede Amy Whinehouse'. Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, ontdekker en muziekproducer van internationale succesvolle bands als Within Temptation en Krezip, en gaat met hem een pact aan.

KOVACS

Sharon Kovacs (Baarlo, 15 april 1990[1]) - artiestennaam Kovacs - is een Nederlandse zangeres. Ze bracht in augustus 2014 haar eerste single uit, My Love, een nummer dat delen van de Habanera El Arreglito bevat. WP

Antony and the Johnsons is een band uit New York, samengesteld rond de zangeres/componiste Anohni die voormalig bekendstond als Antony Hegarty. Antony and the Johnsons maakt vooral ballads en hun nummers worden wel omschreven als ‘kamermuziek’, vanwege het gebruik van strijkers en houtblazers. De bijzondere falset van Anohni is bepalend voor het geluid van Antony and the Johnsons. Ze braken in 2005 door met hun album I Am a Bird Now.

WP

ANOHNI


Statistieken

moment..

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: